facebook
logotype
deco

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

img1
img2
img3
img4
img5
img6

Szoptatás támogató csoport indul

2012. március 30-án, 9 óra 30 perctől veszi kezdetét Szoptatás támogató csoport, melyre jelenlegi és leendő kismamákat várunk. A csoportot Fekete Éva,  a La Leche Liga tagja, székelyudvarhelyi szoptatási tanácsadó tartja. A találkozásokra havi rendszerességgel kerül sor minden hónap 10. utáni pénteken ugyanabban az órában. A csoportban való részvétel havi díja 7 lej.

" Szoptatni egy csecsemőt - mi lehetne természetesebb? Csak ringatod azt a drága újszülöttet a karodban, és felkínálod neki a melledet. Ez elég könnyűnek hangzik. Egy csecsemőt szoptatni egyszerű és természetes - ha tudod, hogyan kell csinálni, és mit várj. (...) Egy baba szoptatásához szükség van némi ismeretre, bátorításra és néhány anyai praktikára. Milyen gyakran kell szoptatni?

Milyen hosszú ideig egy-egy oldalon? Honnan tudhatom, hogy a baba eleget kap-e enni? Milyen egyéb táplálékokra van szüksége? És mi van, ha ismét éhesnek tűnik mindössze egy órával az utolsó etetés után?
1956-ban, amikor mi heten találkoztunk, és megalakítottuk a La Leche Ligát, az ilyen kérdésekre adott válaszok éppúgy hiányoztak, mint maga az anyatej. Addigra azonban már mindösszesen huszonnégy gyermeket szoptattunk, és jól tudtuk, mi segített és mi nem, mi volt hasznos és mi nem. Felfedeztük, hogy a szoptatás sikere azon múlik, rendelkezünk-e a helyes információkkal és van-e egy másik szoptató anya, akihez tanácsért és biztatásért fordulhatunk. " (Részlet a La Leche Liga International által kiadott "A szoptatás művészete" c. könyv előszavából)

Bővebb információk a csoportban való részvételről a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email cimeken.