facebook
logotype
deco

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi

img1
img2
img3
img4
img5
img6

Szoptatás támogató csoport áprilisi találkozója

A Szoptatás támogató csoport áprilisi találkozójára 2012. április 20-án 9 óra 30 perctől kerül sor. A csoportba való bekapcsolódás kötetlen, bármikor be lehet kapcsolódni. A kezdési időpont sem teljesen merev, hiszen a kicsik programjához is kell igazodnunk... tehát nyugodtan később is be lehet kapcsolódni. A klubban való részévételi díj havi 7 lej. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szoptatás támogató csoport indul

2012. március 30-án, 9 óra 30 perctől veszi kezdetét Szoptatás támogató csoport, melyre jelenlegi és leendő kismamákat várunk. A csoportot Fekete Éva,  a La Leche Liga tagja, székelyudvarhelyi szoptatási tanácsadó tartja. A találkozásokra havi rendszerességgel kerül sor minden hónap 10. utáni pénteken ugyanabban az órában. A csoportban való részvétel havi díja 7 lej.

" Szoptatni egy csecsemőt - mi lehetne természetesebb? Csak ringatod azt a drága újszülöttet a karodban, és felkínálod neki a melledet. Ez elég könnyűnek hangzik. Egy csecsemőt szoptatni egyszerű és természetes - ha tudod, hogyan kell csinálni, és mit várj. (...) Egy baba szoptatásához szükség van némi ismeretre, bátorításra és néhány anyai praktikára. Milyen gyakran kell szoptatni?

Bővebben...