facebook
logotype
deco

Oldalainkat 3 vendég és 0 tag böngészi

img1
img2
img3
img4
img5
img6

Sz7 - "Homeopátia a család egészségéért"

Dr. Vajna Adél homeopátiás családorvos előadását hallgathatták meg az érdeklődők szerdán este hat órától. Bár a meghirdetett cím  - "Homeopátia a család egészségéért" - átkeresztelődött a rendezvény iniciális égisze alá és " Homeopátia a várandósság, szülés és szoptatás alatt" címet viselte, átfogó képet kaphattunk  mind a címben jelölt állapotok, mind a más gyakori betegségek és módosult állapotok kezelésére vonatkozóan.

A bevezetőben rövid és lényegre törő képet kaphattunk a homeopátia fogalmáról, történetiségéről. Ezt követően pedig megismerkedhettünk az egyes alkati és helyzetből fakadó állapotok orvoslására, valamint megtudhattuk, hogy az egyes gyógynövényes, ásványi kivonatokat tartalmazó,  különböző oldottságú szerek léteznek. Ezt követte az egyes panaszok, gyakori kellemetlen tünetek ismertetése a várandósság, szülés és szoptatás alatt, melyek ismertetésével párhuzamosan a javasolt homeopátiás szer is bemutatásra került. Külön kiemelte az előadó, hogy mindig fontos alaposan ismerni az okot, tünetet, azok megjelenési idejét, gyakoriságát stb. és a kezelés beállítása mindig mindezek alapos ismerete tükrében történik. Külön hozzáadott értéke volt az előadásnak, hogy valamennyi tünet ismertetése kapcsán a doktornő kitért azon betegségekre is, melyek hasonló tünetekkel járnak nem áldott állapothoz kötődően.

Az előadás nagyon sok kérdést felszínre hozott a jelenlévőkben, melyekre egyenként is igyekezett választ adni meghívottunk. Nagyon tartalmas és hasznos előadást hallhattunk és ez úton is köszönjük előadónknak, hogy elfogadta meghívásunkat. A nagyérdeműnek pedig jeleznénk, hogy amint az este is elhangzott, lesz ennek az előadásnak folytatása.