facebook
logotype
deco

Oldalainkat 3 vendég és 0 tag böngészi

img1
img2
img3
img4
img5
img6

Sz7 - "Mosoly háza" - kismamaklub látogatása a Városi Bölcsődébe

Május 7.-én kedden, kismamaklubunkkal látogattunk el a székelykeresztúri Városi Bölcsődébe, ahol nagy szeretettel és izgalommal várt bennünket az intézmény apraja és nagyja. A "mosoly háza” nagy gonddal és odafigyeléssel fogadta a 13 anyukát és 14 gyerkőcöt.

Megtekinthettük a szépen felújított intézményt, melyre valljuk be, mindannyian kíváncsiak voltunk. Láthattuk a kedves, gyermekigényeknek megfelelő, minden álmot felülmúló csoportokat, ahol a város legkisebbjei játék- és meseország birodalmába repülhetnek minden hétköznap, amíg szüleik a mindennapit előteremtik. Láthattuk azt is, hogy milyen szépen, gonddal, odafigyeléssel és szeretettel hajolnak le az apróságokhoz a bölcsőde dolgozói. Csodálattal tekintettük meg, az újonnan felújított fürdőszobát, mely ezen gyermekek számára jelentős színtér, ugyanis ebben a korban sajátítja el az emberpalánta a szobatisztaságot, és a tisztálkodás minden csínját-bínját.

A csoportokban babaklubosaink együtt játszhattak a bölcsis társaikkal, akik közül sokan, első közösségi megtapasztalásait szervezetünk kismamaklubjának berkeiben szerezték. Együtt énekeltünk, mondókáztunk, táncoltunk. Együtt próbálhattuk ki az udvaron levő játszóteret és apró járgányokat, melyek nap, mint nap a gyereksereget várják.

Mindannyian jól éreztük magunkat, ez nem is lehetett volna másként, hiszen egy kedves, sokgyermekes családba csöppentünk bele közel két órára.

A kicsiknek keksszel kedveskedtek, a nagyokat finom tea várta, és a nem rég volt anyák napja alkalmából szép, saját készítésű papír virágcsokorral és kedves idézettel lepték meg az édesanyákat vendégfogadóink.

Ez úton is köszönjük szépen a Városi Bölcsőde munkaközösségének, intézményvezetőjének, a mindenkori bölcsisek "Ika mamájának, hogy idén is partnereink voltak a Születés Hetén, és alkalmat adtak nekünk arra, hogy betekinthessünk az életükbe. Köszönjük szépen! Isten áldja és tartsa meg mindannyiukat, hogy továbbra is tudják végezni eme fontos és szép munkát!