facebook
logotype
deco

Oldalainkat 2 vendég és 0 tag böngészi

img1
img2
img3
img4
img5
img6

Sz7 - "Pellus portré" - fotókiállítás megnyitó

Vasárnap, május 5-én kora délután gyerekkacajokkal telt meg a Barátság Unitárius Közösségi Ház nagy előadója. Farkas Bálint fiatal fényképésznek köszönhetően 22 kismamaklubos kisgyerek portréja került fel a falra, megörökítve a kisgyerekkor felejthetetlen pillanatait. A képekről visszaköszönő őszinte tekintetek, gondtalan mosolyok, kikukucskáló vagy éppenséggel bóbiskoló kisemberek különös hangulatot keltenek a tárlatot szemlélődőben.

 

 

A közel 40 felnőtt és 20 kisgyerek jelenlétében megnyitott tárlatot  Bartha Márta pedagógus méltatta. Nem kis munkát igénylő munka eredményei gyönyörködtették a nagyérdeműt, hiszen több délután fotósmunkálatainak termékei közül a gyöngyszemek kerültek kiállításra. Andrási Erika ügyvezető igazgató külön megköszönte a fogadó családok mellett, a fotós nem könnyű munkáját, hiszen a kis alanyok lencsevégre kapása nem kis kihívás. A jelenlevő családoknak a tárlat végén lehetőség nyílt a picinyeikről készített teljes fényképanyag megtekintésére, valamint a szervezet részéről felajánlott ajándékkép kiválasztására is.

Ismételten köszönjük Farkas Bálintnak a csodálatos képeket, hogy megörökítette a kismamaklub csillagszemeinek ragyogását.