facebook
logotype
deco

Oldalainkat 6 vendég és 0 tag böngészi

img1
img2
img3
img4
img5
img6

"Séta a szoptatásért"

Szervezetünk keblén immáron harmadik éve működő kismamaklub a tavasz folyamán partnerségre lépett az Udvarhelyi Anyák csoportjával, közösen létrehozva az Udvarhelyszéki Anyák fórumát, melynek hivatása az anyaságnak, mint elhivatottságnak a népszerűsítése az által, hogy különböző szakmai és társadalmi segítségnyújtást biztosít.

Első közös rendezvényünkre augusztus 1-2. között kerül sor, mely a "Séta a szoptatásért" nevet viseli. A rendezvény célja a szoptatás népszerűsítése korszerű információk átadása, népszerűsítése és tévhitek szertefoszlatása által. Ennek érdekében a rendezvény a következőképpen alakul:

 

Székelyudvarhelyen, 2012 augusztus 1-jén SZERDÁN

9,00 óra - Gyülekező a Belvárosi Unitárius templomkertben
9,30 - "Séta a szoptatásért" séta a Bethlen negyedi parkban felállított sátorhoz
- Útközben a Városi Kórházban átadjuk a szoptatás alapjairól szóló információs plakátokat és szórólapokat a nőgyógyászat és újszülött osztály vezető orvosainak
11,00 - Kötetlen beszélgetés "Az anyatejes táplálás szépségeiről és nehézségeiről" Fekete Éva szoptatási tanácsadóval
12,30 - "Anya melegében (l)enni" fotópályázat eredmény hirdetése

Fontos tudni, hogy a sátornál kézműves foglalkozás lesz a nagyobb gyermekek számára. Ahol Nyulas Adél rajztanárnő, édesanya képeslap készítést fog tanítani az arra nyitott gyermekeknek. Kisebbeknek, igyekszünk játszó sarkat kialakítani.

Az "Anya melegében (l)enni" -fotópályázatra beérkezett képek ott a sátor mellett lesznek kiállítva (közel 80 kép érkezett be :)) Szavazni ott a helyszínen lehet. Egy szavazó több képre is szavazhat, viszont egy képre csak egy szavazatot tehet.

 

Székelykeresztúron, 2012 augusztus 2-án, CSÜTÖRTÖKÖN
9,00 óra - Gyülekező a Központi nagy Parkban
9,30 - "Séta a szoptatásért" séta a Városházára, majd a Lengyel Kávézó udvarára
10,30 - Kötetlen beszélgetés "Az anyatejes táplálás szépségeiről és nehézségeiről" Fekete Éva szoptatási tanácsadóval.

Tudjátok, hogy ez az esemény is csak VELETEK, gyermekeitekkel, családotokkal együtt tud létre jönni. Éppen ezért varunk minden kedves kisgyerekes családot és nemcsak...:)