facebook
logotype
deco

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi

img1
img2
img3
img4
img5
img6

"Séta a szoptatásért"

Szervezetünk keblén immáron harmadik éve működő kismamaklub a tavasz folyamán partnerségre lépett az Udvarhelyi Anyák csoportjával, közösen létrehozva az Udvarhelyszéki Anyák fórumát, melynek hivatása az anyaságnak, mint elhivatottságnak a népszerűsítése az által, hogy különböző szakmai és társadalmi segítségnyújtást biztosít.

Első közös rendezvényünkre augusztus 1-2. között kerül sor, mely a "Séta a szoptatásért" nevet viseli. A rendezvény célja a szoptatás népszerűsítése korszerű információk átadása, népszerűsítése és tévhitek szertefoszlatása által. Ennek érdekében a rendezvény a következőképpen alakul:

Bővebben...

1000 apróság ünnepelte a gyereknapot Székelykeresztúron

Bár egy nappal korábbra hívták az ünneplőket Székelykeresztúron a Gyereknapra, a kis meghívottak nagy számban megjelentek, kezdve a pár hónapostól egészen a negyedik osztályig. A bölcsődéseket és óvodásokat 10 órától, míg a kisiskolásokat 11 órától várták a szervezők. Így fel tíz körül kezdtek kígyózni a sorok a helyszín irányába a város legkülönbözőbb helyszíneiről. Voltak, akik kis kordonnal érkezte (a bölcsisek...:) számukra ez egy külön kaland volt), voltak akik színes pólókban szivárványként kígyóztak (Berde Mózes Unitárius Gimnázium diákjai). Az ünnepi műsort Gozefini bűvész és barátai biztosították, melyben volt bohózat és bűvészmutatvány is. Ezt követően a résztvevők közelről is megnézhették és megtapasztalhatták a tűzoltó autókat, valamint a rendőrautót.

Bővebben...

Városi Gyereknap

Székelykeresztúron 2011. május 31-én kerül sor a Városi Gyereknapra, melyet a Székelykeresztúri Kistérség Szövetség, a Gondviselés Segélyszervezet, a Berde Mózes Unitárius Gimnázium, az Orbán Balázs Gimnázium, valamint a Petőfi Sándor Általános Iskola közös partnerségben immáron harmadik alkalommal szervez meg.

A rendezvény 10 órától veszi kezdetét a Zeyk Domokos Iskolaközpont udvarán, az új sportcsarnok előtti téren.

Bővebben...

Beszámoló egy életszerű szakmai tanulmányútról

A Gondviselés Segélyszervezet május 15-17. között észak-kelet-magyarországi szakmai tanulmányutat szervezett, amelyen 10 erdélyi és 2 anyaországi munkatársunk vett részt. Kiszállásunk célja a közvetlen tapasztalatszerzés volt példamutató szociális létesítmények meglátogatása által.

 

Bővebben...