facebook
logotype
deco

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

img1
img2
img3
img4
img5
img6

Adventi közösségi találkozó a sérült gyerekeknek

Szervezetünknél második éve működik a „Hisszük, hogy fontosak”- családban nevelkedő, súlyosan sérült gyerekek terápiás és közösségi programja. Az első évben a program támogatója volt a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság, az idei évben azonban a program működési költségeit a szervezet önerőből fedezte, a fogyó költségek fedezésében pedig besegített Székelykeresztúr Város Önkormányzata.

Immár hagyományosan szerdán, 2011. december 7-én került sor az adventi találkozóra, melynek hangulata minden résztvevőt magával ragadott. A programban résztvevő gyerekek, szüleikkel valamint a programvezetőkkel közösen karácsonyfadíszeket és képeslapokat készítettek.

A gyerekek nagy örömére megérkezetek a Mikulás ajándékcsomagjai is, melyet nagy kíváncsisággal bontogattak ki. A közös együttlét, a labdafürdő hullámzásai, a szerepjátékos megjelenések percről-percre fokozták a hangulatot. A gyerekeket egymáshoz fűző barátság, a szülői sorstársközösség őszinte légköre igazi családi együttlétté varázsolta a délutánt, mely mindannyiunk szívébe örökre belopta magát. Az adventi hangulat fokozásaként pénteken a kiscsapat egy része Csíkmindszentre utaznak az Őrangyal program születésnapi rendezvényére, hogy a megye hasonló gyerekeivel közösen ünnepeljék az adventet és részesei lehessenek egy „különleges nagy családnak”.(képek a Galeriában)