facebook
logotype
deco

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

img1
img2
img3
img4
img5
img6

Adventi Vásár

A család és a szeretet ünnepére készülve Adventi vásárra hívják Székelykeresztúr és a környék gyerekeit, szüleiket és barátaikat a Berde Mózes Unitárius Gimnázium elemi osztályos kisdiákjai  és tanítóik, szervezetünk barátai. A rendezvény keretében az óvódák munkaközösségeinek, több szociális intézménynek, valamint az iskola elemi iskolás diákjai kiállító standokkal várják az érdeklődőket, ahol karácsonyfa díszeket, képeslapokat és más az ünnephez kötődő ajándéktárgyakat lehet vásárolni, melyeket  a gyerekek készítenek. Az ünnepi műsor, koncert, táncoktatás mellett négy kézműves műhelyben barkácsolhatnak a helyszínre látogatók.Meglepetések, játékok, finomságok várják az érdeklődőket.

Az Adventi vásárt, a szülők kérésére megelőzi egy iskolabemutató 16 óra 30 perctől, a templom melletti iskolaépületben, melyre szeretettel várják a napközis és óvódás gyerekek szüleit is.

A rendezvény helyszíne: Berde Mózes Unitárius Gimnázium fő épülete

Időpont: 2011. november 29., kedd, d.u. 5 óra

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, abban a reményben, hogy minden résztvevő szívében megszülessen, a Szeretet és áldott készülődésben várhassuk a Karácsonyt.