logotype

img5
img6

Novemberi Őrangyal

2012. november 8.-án ismét nagy izgalmak közepette vártuk Őrangyalos találkozónkat. A novemberi alkalmunknak a városi sportcsarnok adott otthont, melynek külön örvendtek gyermekeink. Javarészt talán még sose jártak ilyen nagy, és pompás sportcsarnokban. Megérkezésükkor örömkiáltozások közepette szaladgáltak körbe, ismerkedve az új helyszínnel.

Miután mindenki alaposan szemügyre vette a helyiséget, elfoglalták helyeiket az asztalok körül, ahol kézműves tevékenységek várták a kíváncsiskodókat. Mindenki kipróbálhatta milyen jó céldobó, vagy éppen mennyire ügyesen tudja begurítani a labdáját a „nyuszi szájába”, majd egy kis csoportversengésre is sor került.

Ebben a hónapban is, akárcsak eddig, nagyon jól éreztük magunkat, hiszen barátságok szövődtek közöttünk, és ezek a baráti szálak teszik még szebbé és értékesebbé a találkozóinkat.

Izgalommal várjuk a decemberi alkalmat, amikor az Őrangyal születésnapját fogjuk megünnepelni.

Ezúton is köszönjük önkénteseinknek a hónapról, hónapra való lelkes munkájukat.

Szervezők: Gondviselés Segélyszervezet és a székelykeresztúri Elhelyező Központ Súlyosan Fogyatékos Gyermekek Számára