logotype

img5
img6

Szeptemberi Őrangyal

„Ha, teszem azt, délután négykor érkezel, már három órakor elkezdek boldog lenni. Amint halad az idő, egyre boldogabb leszek. Négy órakor már izgulok és nyugtalankodom; felfedezem a boldogság árát! De ha meghatározatlan időben, bármikor jössz, sohasem fogom tudni, melyik órában öltöztessem ünneplőbe a szívemet...”

/Antoine de Saint-Exupéry/

A nyáron, a fenti sorokkal búcsúztunk és indultunk vakációra. Szeptember 13.-ra ünneplőbe öltözött szívvel, izgalommal vártuk az újabb keresztúri Őrangyalos találkozást.

Ebben a hónapban a székelykeresztúri Elhelyező Központ Súlyosan Fogyatékos Gyermekek Számára adott otthont ismét, a rendezvénynek.

Gyermekeinket érdekesebbnél-érdekesebb kézműves tevékenységek, és játékok várták őszi színekben. Volt kifestő, sőt kőfestés is, melyből egy óriási őszi gyümölcsöket termő fát alkottak a gyerekek. Ugyanakkor őszi gyümölcsöket válogathattunk ki, és csoportosíthattunk, még hátrarakott kezekkel, gyümölcsevő versenyen is részt vehettünk. Ugyanakkor nem felejthetjük el, a célba dobálást sem, mely szintén nagy sikernek örvendett a résztvevők között, különösen érdekes volt, hogy a „cél” egy dézsa víz volt.

Legközelebb október 11.-én találkozunk, melynek reményében maradunk tisztelettel: a Keresztúri Őrangyal és támogatói, a Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság, a Gyulafehérvári Caritas Tanácsadó Iroda Fogyatékkal Élőknek, a Szent Gellért Alapítvány, illetve a székelykeresztúri Elhelyező Központ Súlyosan Fogyatékos Gyermekek Számára és a székelykeresztúri Gondviselés Segélyszervezet.