facebook
logotype
deco

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

img1
img2
img3
img4
img5
img6

Szeptemberi Őrangyal

„Ha, teszem azt, délután négykor érkezel, már három órakor elkezdek boldog lenni. Amint halad az idő, egyre boldogabb leszek. Négy órakor már izgulok és nyugtalankodom; felfedezem a boldogság árát! De ha meghatározatlan időben, bármikor jössz, sohasem fogom tudni, melyik órában öltöztessem ünneplőbe a szívemet...”

/Antoine de Saint-Exupéry/

A nyáron, a fenti sorokkal búcsúztunk és indultunk vakációra. Szeptember 13.-ra ünneplőbe öltözött szívvel, izgalommal vártuk az újabb keresztúri Őrangyalos találkozást.

Ebben a hónapban a székelykeresztúri Elhelyező Központ Súlyosan Fogyatékos Gyermekek Számára adott otthont ismét, a rendezvénynek.

Gyermekeinket érdekesebbnél-érdekesebb kézműves tevékenységek, és játékok várták őszi színekben. Volt kifestő, sőt kőfestés is, melyből egy óriási őszi gyümölcsöket termő fát alkottak a gyerekek. Ugyanakkor őszi gyümölcsöket válogathattunk ki, és csoportosíthattunk, még hátrarakott kezekkel, gyümölcsevő versenyen is részt vehettünk. Ugyanakkor nem felejthetjük el, a célba dobálást sem, mely szintén nagy sikernek örvendett a résztvevők között, különösen érdekes volt, hogy a „cél” egy dézsa víz volt.

Legközelebb október 11.-én találkozunk, melynek reményében maradunk tisztelettel: a Keresztúri Őrangyal és támogatói, a Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság, a Gyulafehérvári Caritas Tanácsadó Iroda Fogyatékkal Élőknek, a Szent Gellért Alapítvány, illetve a székelykeresztúri Elhelyező Központ Súlyosan Fogyatékos Gyermekek Számára és a székelykeresztúri Gondviselés Segélyszervezet.