facebook
logotype
deco

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

img1
img2
img3
img4
img5
img6

Sérült gyerekeink Állatkerti látogatása

Kisbuszunk június 2.-án reggel 9 órakor kezdte meg útját a marosvásárhelyi állatkert felé, gyermekeink nagy örömére. Néhányan már az előtt való este elindultak volna, ha tehették volna.

A vidám, kirándulni vágyó kis csapat csicsergése egész úton hallatszott, mígnem megérkeztünk az állatkerthez. Ekkor már a kíváncsiskodó tekintetek tapadtak a bejáratra, hogy vajon mit rejthet az maga mögött? Az állatkerti sétánkat hamarosan megkezdtük. Először majmokat láttunk, majd lámákat, szamarat, szarvasokat, struccokat, különböző madarakat, medvéket, pumát, hiúzokat, leopárdokat, tigriseket, oroszlánokat, tevéket, és még folytathatnánk a sort. Vidám kis csapatunk nem győzött betelni az állatkert nyújtotta csodálnivalóval. A legnagyobb kedvencek talán a páva és az állatok királya, az oroszlán volt, akivel majdnem sikerült fényképézkednünk. A fotó csak annyin múlott, hogy amíg nekünk sikerült gondosan beállnunk, addig a hím oroszlán eloldalgott, és csak a feleség mosolygott szépen a kameránkba.

Az állatkerti sétánk után megettük kis uzsonnánkat, majd a város fele vettük az irányt. Megnéztük a várat, ahol nagy meglepetésünkre városnapokat szerveztek, így még több látnivaló akadt számunkra. Csapatunk legkisebb tagja, még a „pónilovaglást” is kipróbálhatta.

A vár megtekintése után, hazafele vettük az irányt, ahol kezdetben az élmények sokaságát osztottuk meg egymással, majd szép, lassan elhalkulva érkeztünk haza, Székelykeresztúrra.