facebook
logotype
deco

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

img1
img2
img3
img4
img5
img6

Őrangyalos farsangolás sérült gyerekeknek

2012 február 18.-án 13 órakor tele izgalommal indultunk a Székelyudvarhelyre, a betlehenfalvi kultúrotthonba megszervezett farsangi bálra, melyre az Őrangyal és az Szent Gellért Alapítvány szervezésében került sor.

Gyermekeink készülődését és izgalmát egy egész hét előzte meg, nem hiába. A farsangi bálon különböző jelmezek sorakoztak fel, volt köztünk ördög, angyal, Piroska, bohóc, kiscicák, cowboyok, és még folytathatnánk a sort.

A rendezvény vendége volt Székelyudvarhely polgármestere, Bunta Levente, aki ajándékcsomagokkal lepte meg a farsangozni vágyókat.

A műsorért a lövétei sérült fiatalok feleltek, akik egy Máté Péter dalt közvetítettek jelbeszéddel. A tombola nyereményekből mindenki vihetett haza, ugyanakkor farsangi fánkból is jutott mindannyiunknak.

A táncparketten valamennyien megfordultunk. A vonat nem vár című nótára pedig már igazi szerelvényként kígyóztunk végig a termen. A bál végéhez érve, egy kört alkotva elénekeltük az Őrangyal himnuszát, majd az estet a farsangtemetés zárta, amikor néhány sirató asszony kíséretében elégettük Illést.

A találkozón örülhettek egymásnak a rég nem látott jó ismerősök, ugyanakkor új barátságok is születtek. Lélekben feltöltődve, szívünkben örömmel térhettünk haza otthonainkba, szeretettel várva az Őrangyal következő rendezvényére.